I dag har vi gleden av å endelig kunne lansere tryggjobb.no! Tryggjobb.no er en side som er grundig utarbeidet for enkel og praktisk gjennomføring av typeopplæring og daglig kontroll av maskiner og utstyr etter lovpålagt standard.
På tryggjobb.no utføres og sendes skjemaene digitalt, direkte til ønsket mail. Dette gjør det enkelt for brukere og eiere av maskinene å gjennomføre kontroller og å håndtere dokumentene i ettertid.

Kort sagt har Tryggjobb alle utgangspunkter for å sikre en forsvarlig drift av både virksomhet og maskiner.

«Tryggjobb.no er en ideell og gratis tjeneste levert av Ådalen Truck AS. Tjenesten er ment for sluttbrukere, utleieselskaper og ellers alle andre som måtte trenge dette. Vår visjon er; «Enkel tilgang – Praktisk utført»

Til tryggjobb.no er det laget en egen QR-kode som f.eks kan printes ut og klistres på maskiner, eller andre steder man selv tenker er smart! Uansett gir den en meget enkel tilgang til å gjennomføre kontroller på byggeplassen, arbeidsplassen eller hvor man måtte stå i en hektisk hverdag.

Vi gleder oss over å kunne tilby dette, som vi også selv har savnet, ut til hele markedet!

* Det er vitkig å presisere at det ikke lagres noen personlig informasjon på brukere av denne nettsiden. Det som skrives inn, blir kun sendt til mail som man selv oppgir å sende skjema til.