I utleiebransjen har etterspørselen etter elektriske maskiner hvert enorm de siste årene, og byggeplassene og entreprenørene stiller strengere krav ved leie. 

Derfor satte Ådalen inn større bestillinger, og nylig mottok vi 35 nyinnkjøpte elektriske gaffeltrucker til utleieparken. Alle trruckene er utstyr med stor batterikapasietet og de fleste med hvite miljødekk. Størrelsene på truckene er fra 1500 kg til 7000 kg kapasitet.

Vi har opp igjennom årene sett en veldig god utvikling på lading av elektriske trucker som før var en mer tung prosess, og som var noe av grunnen til at kunder ofte ville ha diesel trucker.

I dag er truckene utstyrt med smarte løsninger som gjør det mer brukervennlig og langt mer effektivt å lade på byggeplassene. Vi kan derfor trygt si at batteri truckene når høyt opp og er en fullverdig erstatter for dieseltruckene, med driftstid for en full arbeidsdag.

Ofte blir truckene på byggeplassene benyttet til lagerhåndtering, og ofte i parkeringskjellere eller andre rom som ikke alltid har god takhøyde. Da er det viktig at trucken som leies inn er utstyrt med friløftsmast, hvilket gjør at det er fint mulig å løfte materialer selv under lav takhøyde. Dette er standard på alle våre trucker!

På våre lithium trucker er lade tiden svært kort – du får en fulladet truck på kun 2 timer! Batteriene er også vedlikeholdsfrie. Dette gir maksimal ytelse og  effektivitet for bruker av gaffeltrucken.
Alle våre Lithium trucker er utstyrt med BMS (Battery Monitory System) som kontrinuerlig overvåker status på batteri og lading.