Like før jul fikk vi ferdigstilt nye kurslokaler her i Trøskenveien!

Resultatet har blitt et stort og innbydende rom som kan huse mange deltagere til både liftkurs, truckførerkurs og andre kurs. Rommet byr på en meget god atmosfære og er særdeles godt, teknisk utstyrt med stor prosjektorskjerm og lyd av topp kvalitet. Noe som selvsagt gjør det veldig mye lettere å holde store kurs, og sikre at alle deltagere får med seg det de skal.

Kursrommet er plassert i umiddelbar tilknytting til salgs- og maskinhall så dette bidrar til å sette kursene som holdes inn i sitt rette element.

Allerede dagen etter at lokalene var klare, var kursrommet virkelig fyllt opp for truckførerkurs.

Vi håper at våre kursdeltagere nyter godt av den gode atmosfæren i rommet, og får en god opplevelse av å være på kurs her hos oss på Ådalen.
Og med Rune Kristiansen som kursholder, skal det mye til for å få det mer interessant! Rune har masse kompetanse og årelang erfaring innenfor sikkerhet og håndtering av maskiner og gods.

Har du eller dine ansatte behov for et kurs?

Sjekk våre datoer, eller ta kontakt for å få tilpasset tid!

Vår kursholder, Rune Kristiansen.

Rom for mer enn bare kurs

Med stort konferansebord, loungeplass og ellers god gulvplass kan rommet også by på mer enn bare kurs. Her er det plass for hyggelige sammenkomster og å skape gode ideer!