Om oss

Ådalen Truck AS ble etablert 15. august 2005 og har siden da vokst seg til å bli et salgs- og utleiesenter for maskiner og utstyr i hjertet av Østfold. I 2023 ble det gjort en fisjonering av utleieavdelingen. Selskapet heter nå Ådalen Utleie AS.
Vi holder sentralt til – helt nær til E6 i Sarpsborg, slik at all tilgang blir særdeles enkel. For å få en så effektiv og problemfri transport for våre kunder som mulig styrer vi all logistikk selv – slik kan vi tilby alle våre kunder det beste til enhver tid!

Vår virksomhet omfatter utleie og salg av maskiner og utstyr til alle bransjer, og vi utfører service og sikkerhetskontroller av egne og eksterne maskiner på hele Østlandet. Vi har også egen kursavdeling hvor det jevnlig holdes kurs innen truck, teleskoptruck og lift.

Vi har en maskinpark på nærmere 400 maskiner, som jevnlig oppdateres og fornyes slik at vi, både for oss selv og for dere, kan sikre en stabil og sikker drift under arbeid.

Men dog kan man aldri være helt sikret mot at ting kan oppstå, og derfor har vi ett solid team med både konsulenter og mekanikere i bakhold som bestandig står parat for å gjøre en solid jobb, både over telefon og også på plass når det er nødvendig og ønskelig. Vi utfører service og sikkerhetskontroller av egne og eksterne maskiner på hele Østlandet.

Gaffeltruck-Motvektstruck-Hangcha-Aadalen-Truck-AS

I Ådalen har vi, over 40 år, fått erfaring med trucker og oppbygging av trucker – det vil si at vi med tiden har fått særdeles god kunnskap på området!

Kontaktpersoner

Ørjan Ådalen - Salgssjef hos Ådalen Truck AS

Ørjan Ådalen
Daglig leder

Tlf.: +47 954 23 892

Arild Ådalen - Daglig leder og eier hos Ådalen Truck AS

Arild Ådalen
Drift

Tlf.: +47 905 79 053

Fredrik Ørebekk - Logistikk og sjåfør hos Ådalen Truck AS

Fredrik Ørebech
Utleie ansvarlig

Tlf.: +47 478 20 277

Johnny Petersen
Utleie service

Tlf.: +47 913 26 909

Dina Lindberg
Økonomi

Tlf.: +47 984 95 539