Hangcha har over 30 års erfaring med produksjon av trucker og har en stor forskningsavdeling som har fullt fokus på utvikling av trucker. Dette gjør at de til enhver tid kan være langt fremme med teknologi og kvalitet. De har høyt fokus på sikkerhet og moderne teknologi!

Det kan leveres flere alternative motorer og batterier på motvektstrucker, men her på Ådalen har vi et stort fokus på å levere høy kvalitet og driftsikre maskiner. Derfor har vi valgt å produsere alle våre diesel trucker med Yanmar motor, og alle våre elektriske trucker med Hoppeche batteri. Dette gir en pålitelig, sikker og trygg drift i mange år!

Motvektstruckene fra XF-serien er våre absolutt mest solgte maskiner, og da særlig trucker i størrelsen 2 til 3 tonn. Det er ikke uten grunn at dette har hvert vår bestselger gjennom mange år! Den har blitt levert til kunder over hele landet,  og mange meget fornøyde kunder! Dette gleder oss!

Under gir vi deg en rask introduksjon på 3 ulike typer motvektstruck, til 3 ulike behov!

Hangcha CPCD 15 XF Serien - Ådalen Truck

Elektrisk motvektstruck for bedre inneklima!

Hangcha CPD 18 A er en elektrisk Motvektstruck på 1,8 tonn som passer særdeles bra til bruk på mindre lager og varehus.

Med løftekapasitet på 1800 kg og en løftehøyde på 4700mm takler den små og mellomstore utfordringer!

I mindre varehus og lagre er elektrisk truck ofte ønsket, da det gir ingen forurensing, og dermed ett bedre inneklima(og uteklima!) og arbeidsmiljø!

Hangcha CPD A er en serie motvektstrucker som fåes i størrelser fra 1,5 tonn – 5 tonn.

Les mer om CPD 18 A!
Hangcha-CPCD-25-XF

Komplett bestselger!

Hangcha CPCD 25 XF er vår absolutt mestselgende truck gjennom tidene!

En diesel motvektstruck som egner seg for svært mange oppdrag – det er rett og slett en solid «all-rounder»! Med en løftekapasitet på 2500kg og en standrad løftehøyde på 4700m med friløft, er dette en motvektstruck som er klar til å ta de fleste utfordringer.

Hangcha CPCD XF er en serie trucker som fåes helt fra 1,5 tonn og opp til 10 tonn!

Les mer om CPCD 25 XF!

Terrengående motvektstruck – robust og kraftig!

Hangcha CPCD 30 XF 4WD er vår terrenggående motvektstruck. Det er en kraftig og robust truck som håndtere røffe og harde jobber, og er spesielt godt egnet for terreng og byggeplasser! Med 4 hjulsdrift og differensialsperre håndterer den det aller meste av tøffe utfordringer.

Denne terrengtrucken har en lastkapasitet på 3000kg.
Vår standard terrengtruck er utstyrt med friløftsmast og 4700 løftehøyde.

Terrengåendetrucker fåes fra 2,5 tonn til 3,5 tonn.

Les mer om CPCD 30 XF 4WD!

Mathias Tombre
Salg

Er du interessert i å vite mer om maskinene? Da er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss eller ta deg en nærmere kikk på produktsiden her.